Banner Projectes implement 2372179 960 720 960x301

Tornar enrere

Projectes Real World Lab 

 

 
MASCARETES

MASCARETES

Arran de la COVID-19 va guanyar importància l'ús d'elements per a intentar evitar els contagis com les vacunes o les màscares. Aquestes últimes van formar part del nostre dia a dia durant molts mesos. En aquest estudi, es va avaluar una nova mascareta, comercialitzada per Goma Camps SL i amb una tecnologia d'un viricida desenvolupat pel CSIC, respecte a les habituals que utilitzaven els professionals de la salut durant la seva jornada laborals. Va fer un estudi qualitatiu i quantitatiu, valorant les opinions dels professionals de diferents Centres d'Urgències d'atenció Primària (CUAP).
PITETS

PITETS

A les residències per a la gent gran és habitual el maneig dels adults seus per part dels cuidadors, sigui en moments de cura o d'alimentació. Gomà- Camps ha dissenyat uns nous pitets més grans, amb què protegiran la persona davant l'exposició a líquids o fluids. Es va fer un estudi entre els cuidadors de diferents residències, i centres sociosanitaris per avaluar les característiques d'aquests nous pitets respecte als que s'utilitzen normalment. Estudi de metodologia qualitativa. On se li van donar al client els ítems a millorar en el seu producte per tal d'intentar entrar dins el mercat de les residències amb el seu producte.
RETINOGRAF

RETINOGRAF

Els pacients diabètics tenen risc de desenvolupar retinopatia diabètica i necessiten ser controlats de manera regular. En aquest estudi es va valorar la introducció d'un dispositiu mòbil que permet el diagnòstic i seguiment de malalties relacionades amb la retina. Es van incloure diferents professionals d'Atenció Primària, tant de zones rurals com urbanes. Aquest, van utilitzar aquest dispositiu durant un temps i ens van explicar la seva experiència així com la dels pacients. Es volia veure també facilitadors i barreres de la introducció de la telemedicina. El projecte s’ha dut a terme sota la contractació d’un consorci, amb entre d’altres Hospital Sant Joan de Reus i l’ICS dins de la convocatòria EIT Health