Foto equip RWL 960X320

Tornar enrere

Equip Real World Lab 

 

David Verde. Desenvolupament de Negoci i coordinació

Té 20 anys d'experiència en transferència de tecnologia, start-ups, gestió de projectes i desenvolupament de negocis en sanitat. Sota el projecte GeoYmaing va ser un dels guanyadors del Fondo d'Emprenedors REPSOL l'any 2013 i ha format part de diversos equips d'innovació, transferència tecnològica, gestió de projectes i desenvolupament de negoci en diferents institucions públiques i privades: Univ. de Barcelona, Institut de Recerca Biomèdica (IRB), Parc Científic de Barcelona (PCB), Fundació Bosch i Gimpera (FBG), IDIBAPS, Fundació Clínic, Ymaging SL,....Ha estat project manager de 3 projectes del Programa Europeu i actualment és el coordinador d'innovació de l'IDIAPJGol.

 

Diana Puente, MD, MPH,Ph, disseny d'assjaos clínics i estudis epidemiològics

Llicenciada en Medicina per la UAB, Màster en Metodologia de la Salut Pública per la Université Libre de Bruxelles i Doctor en Recerca Biomèdica per la UPF. Té una àmplia experiència en epidemiologia i metodologia de projectes clínics de recerca. Treballa a l'IDIAPJGol des de l'any 2005 com a investigadora i va formar part de la Unitat de Projectes Europeus de l'IDIAPJGol el període 2013-2017. Forma part de l'Agència d'Innovació de l'IDIAPJGol des del 2020.
Part de la seva tasca a IDIAPJGol, a més de la recerca, és l'assessorament a professionals de la salut que volen ampliar la seva carrera professional amb projectes de recerca.

 

Marc Casajuana, estudis d'impacte socio-econòmic i cost-efectivitat

Llicenciat en Economia i Inversions i Investigació de Mercats per la Universitat de Barcelona i màster en Economia de la Salut per la Universitat Pompeu Fabra. Ha fet avaluacions econòmiques d'intervencions sanitàries a l'atenció primària i treballa a l'Agència d'Innovació de l'IDIAPJGol desde la seva creació.

 

Magda Aubets, Project Manager

Es va llicenciar en Estudis Interdisciplinaris en Ciències de la Salut per la Universitat Estatal de San Diego i va obtenir un màster en Màrqueting per la Universitat Europea. Actualment està matriculada al Màster de Salut Digital de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Amb una sòlida formació en sanitat i màrqueting, Magda ha consolidat la seva experiència com a gestora de projectes. Gestiona projectes relacionats amb la salut digital i la innovació a l'atenció sanitària fusionant la seva experiència en màrqueting i atenció sanitària. 

 

Stela Sanchez, Assaigs Clínics i Gestora Projectes

Llicenciada en Geografia i Història per al UB. Porta 20 anys a l’IDIAP Jordi Gol encarregant-se de la part econòmica dels Assaigs Clínics i fent de gestora de projectes competitius. S’incorpora a finals del 2023 a l’Agència d’Innovació i Transferència, tot donant suport a la mateixa i gestionant tota la necessitat de la  xarxa de l’Agència de Gestió i Investigació Clínica d’Atenció Primària (AGICAP).