Fem recerca per la salut de les persones

borsa treball convocatories obertes

Procés de Selecció

El procés de selecció de l'IDIAPJGol està definit per la norma ISO 9001:2015 (ER-0821) i consisteix en les següents etapes:

  • Ajuda i assessorament de la confecció de la convocatòria i del contingut de la mateixa.
  • Difusió pública de la vacant en el web de l’IDIAPJGol i en altres pàgines web més concretes, on calgui, com ara: universitats, centres de recerca i/o webs de cercadors de feina més genèrics.
  • Selecció de els/les candidats/es que compleixin el perfil demanat.
  • Entrevistes de els/les candidats/es (es poden realitzar proves de coneixement i test psicotècnics en funció del lloc de treball). Els hi facilitem un seguit de documents per a una major entrevista, com ara:
  • Manual de selecció del personal IDIAPJGol
  • Guió Entrevista de Selecció de Personal
  • Guió Entrevista de Selecció de Personal d’Igualtat d’Oportunitats
  • Selecció de el/la candidat/a definitiu/va
  • Informació de l'estat de la convocatòria en el web
  • Resposta a tots/es els/les candidats/es presentats en la convocatòria del seu estat obtingut (Candidat/a CV no seleccionat, Candidat/a entrevistat/da i no seleccionat/da; Candidat/a seleccionat/da).

Els processos de selecció que es duen a terme a l’Institut tenen com objectiu seleccionar a les persones idònies pel desenvolupament de les funcions, responsabilitats i tasques del lloc que hauran d’ocupar sense que les seves condicions personals com el sexe, nacionalitat, edat, etcètera, suposin una barrera discriminatòria. Són els mèrits i els requisits acadèmics els principals criteris de selecció.

El procediment 07 defineix el procediment intern de selecció de personal, indica la difusió pública de la vacant o lloc de nova creació, i a publicar l’oferta en el web corporatiu, pel que es refereix a les convocatòries de personal.

El perfil que ha de complir la candidatura es dissenya en base als requisits del lloc de treball, valorant les totes les competències dels candidats. El tipus de reclutament que predomina a l’IDIAPJGol és l’extern i les fonts més utilitzades per cercar els professionals són: Internet (web pròpia i altres), Networking, i Col·legis Professionals.

 

 

Publicar ofertes al portal EURAXESS

EURAXESS és un portal amb el suport de la Unió Europea, els estats membres i els països associats, on ofereix informació i serveis de suport a investigadors professionals, dóna suport a la mobilitat dels investigadors i al desenvolupament professional. Alhora que millora la col·laboració científica entre Europa i el món.

Els processos de contractació a l’IDIAPJGol, són oberts i transparents, basats en mèrits “Open, Transparent and Merit-based Recruitment of Researchers” (OTM-R), on es garanteix la contractació de persones amb el perfil adequat segons l’oferta publicada en el web corporatiu a l’apartat de Treballa amb nosaltres; Convocatòries obertes.

Si us cal iniciar un procés de contractació, per tal de cercar a personal investigador preguem us poseu amb contacte amb la Laia Alvaro (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), per tal de fer-ho efectiu i que es pugui fer la màxima difusió de la convocatòria als llocs adequats.